EVW fabriceert zelf ontworpen laadpalen !

EVW’s zelf ontworpen & gefabriceerde laadpalen zorgen ervoor dat ons steeds ruimer wordend elektrisch wagenpark de faciliteiten heeft om ook daadwerkelijk op te laden. Zo zorgen we ervoor dat ons personeel, klanten & leveranciers altijd elektrisch kunnen laden.
Komt u met een elektrische fiets? Geen probleem, ook in de beveiligde fietsenstalling zijn de nodige laadopties voorzien.

Onze Mini-WKK’s zorgen niet enkel voor productie van warm water & elektriciteit voor EVW's bedrijfsactiviteiten, maar voorzien ook elektriciteit aan onze laadpalen. Op deze manier wordt energie omgezet in elektriciteit op een zeer energie-efficiënte manier (>90%) én leidt dit tot aanzienlijke CO2 reducties. In onze ogen een ‘win-winsituatie’.

WKK Productrange:
✔ Mini-WKK (50-300 kWe)
✔ WKK (310 kWe - 1 MWe)
✔ Werkend op aardgas, biogas & waterstof