Corona - Tijd voor verandering

Dat het einde van de coronacrisis in zicht is, geeft hoop. De gevolgen van de pandemie op de gezondheid hebben we gevoeld maar ook in de samenleving laat ze haar sporen na. Wie het al moeilijk had voor de coronacrisis, heeft het nu nog moeilijker en er is een steeds groter wordende groep mensen die tijdens de coronacrisis in financiële moeilijkheden zijn beland. It is time for change.

Vanuit onze visie rond duurzaamheid en aandacht voor stakeholders uit de buurt steunt E. VAN WINGEN met eindejaar daarom een organisatie die zich inzet voor mensen in armoede. KRAS GENT VZW vinden wij hiervoor een passend doel. Ons traditioneel geschenkje aan de klanten bezorgen wij dit jaar dus graag aan KRAS VZW onder de vorm van financiële steun, goed voor ons jaarlijkse budget voor eindejaarsgeschenken.