EVW nu ook met WKK in het buitenland – Biogas Oberhessen in Duitsland


Met de ervaring van meer dan 50 MW aan geïnstalleerd vermogen in België, richt EVW de blik op het buitenland voor de installatie van warmtekrachtkoppelingen. EVW sleepte in Duitsland een eerste opdracht in de wacht voor de engineering, constructie, installatie en service van een WKK-module (350 kWe) voor de energieleverancier, BIOGAS Oberhessen uit Friedberg bij Frankfurt/Main.Dankzij de degelijke referentielijst en de schat aan terreinervaring met warmtekrachtkoppeling wist EVW de bouwheer te overtuigen van zijn capaciteit om in Wölfersheim een eerste buitenlands project te realiseren. Deze installatie zal een pioniersfunctie vervullen om de sterkte van het partnership met de motorenfabrikant Perkins enerzijds en met de Perkins Distributors anderzijds om te zetten in een kwalitatief totaalpakket voor de klant. De knowhow van EVW op het vlak van warmtekrachtkoppeling wordt nu immers voor het eerst gedeeld en verbonden met de lokale servicecapaciteit in Duitsland.
De installatie zal in bedrijf gesteld worden tegen eind 2012.

Meer informatie onder deze link

Enkele beelden :