Fabricage en installatie

Als lokale fabrikant en leverancier van energieoplossingen beschikt E. VAN WINGEN NV over de nodige faciliteiten en medewerkers om een product af te leveren dat aan de wensen van de gebruiker beantwoordt.

Het OEM Partnership tussen EVW en motorenfabrikant Perkins betekent een meerwaarde voor de klant. Door de jarenlange wisselwerking tussen beide partners is immers een ongeëvenaarde productkennis ontstaan en werd de basis gelegd voor een feilloze klantenondersteuning en indrukwekkende servicemogelijkheden.

EVW werkt vanuit twee fabriekshallen van 5000 m² gelegen in een industriezone, met separate ruimten voor opslag, constructie en assemblage, bordenbouw, reparatie en revisie. Geen enkel aggregaat verlaat onze productiehal zonder voorbij de testafdeling te zijn gekomen.

De grote productiehal is verdeeld in 5 aparte secties :

Constructie en assemblage
Mechanische werktuigen en machines, inclusief 20 ton hijskraan.
Organisatie conform de meest recente normen inzake veiligheid & gezondheid en milieu. Ingericht ten behoeve van een efficiënte productie en product flow. Permanent onderhoud en upgrades van de werkplaats.


Testruimte
Acoustische testcompartimenten, met automatische dataverwerking
Opslaghal grote componenten
Voorraad van motoren en grote componenten voor een snelle en efficiënte respons.Mechanische werkplaats voor herstelling en revisie
Diagnose, herstellingen en complete revisies in eigen beheer.
Elektrische workshop

Bouw van sturingsborden, energiesturingen en vermogenborden.