Nederland, onze tweede thuismarkt


 

 

 

De grens in de verzorgingssector werd voor EVW nu ook verlegd naar Nederland. We zijn bijzonder verheugd met de opdracht van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis te Goes om voor de uitbreiding van de energievoorziening van het ADRZ een noodstroomaggregaat van 1000 kVA te leveren. Het oude had 630 kvA. Met deze noodvoorziening kan het ziekenhuis blijven doordraaien in het geval van een stroomstoring. Omdat er tijdens de vervanging van de noodaggregaat tijdelijk geen noodstroomaggregaat paraat staat, is een extra noodstroomvoorziening ingehuurd. De eerdere projecten in Nederland konden het Facility Management van het ziekenhuis ervan overtuigen dat EVW alles in huis heeft om hun uitbreidingsproject te helpen slagen.

 

 

 


Bekijk hier het gerelateerde persartikel van Omroep Zeeland
Bekijk hier het gerelateerde persartikel van PZCDat het professionalisme van EVW ook buiten de landsgrenzen gesmaakt wordt, toont de recente order voor de levering en installatie van de noodstroominstallatie in het gloednieuwe Internationale Strafhof in Den Haag. Het Internationaal Strafhof krijgt er nieuwe permanente huisvesting op het terrein van de Alexanderkazerne. Op 16 april 2013 is de bouw gestart en in 2015/2016 staat de oplevering van het gebouw en de openbare ruimte gepland. Het Internationaal Strafhof (International Criminal Court, ICC) is een permanent hof voor het vervolgen van mensen die verdacht worden van oorlogsmisdaden, misdaden tegen de menselijkheid en genocide. Het ambitieuze programma voor de nieuwbouw voor de huisvesting van het ICC weerspiegelt de internationale betekenis van deze organisatie.

Het aandeel van EVW in dit prestigieuze project bestaat uit twee noodstroomaggregaten van elk 1250 kVA, voorzien van net-parallelwerking. Dit was natuurlijk weer een kolfje naar de hand van ons engineering team. Onze monteurs en elektriciens leggen momenteel de laatste hand aan wat voor EVW alweer een mooie Nederlandse referentie is.