E. VAN WINGEN is u dankbaar

Sinds het VTDV congres 2012 één jaar geleden, schonk u ons wederop meermaals het vertrouwen voor de noodstroomvoorziening of de warmtekrachtkoppeling van uw verzorgingsinstelling. Dat verdient een dankbare vermelding!

In Malle moest bij het AZ St. Jozef het bestaande noodstroomaggregaat, door EVW geleverd in 1981, de plaats ruimen voor zijn opvolger nadat pas tevoren ook een extra groep was geplaatst. In AZ St. Dimpna (Erica) te Geel werd de gasmotor van de warmtekrachtkoppeling uit 2000 vervangen door een nieuwe versie. Een zelfde motor wordt het kloppende hart van de WKK die binnenkort in de nieuwbouw van het Imelda Ziekenhuis te Bonheiden wordt opgestart. Bij St Rembert in Torhout, alweer een trouwe klant, installeerden wij een noodstroomaggregaat van 2500kVA in de nieuwbouw. EVW doet ook mee aan de bouwwoede op de Gentse scene: in AZ Maria Middelares wordt de noodstroomvoorziening (2x1700kVA), met net-parallelwerking, in bedrijf gesteld. Voor de modernisering van AZ Jan Palfijn koos de bouwheer voor een duurzame energie-oplossing. EVW installeert er een WKK (500kWe) op aardgas ter ondersteuning van de CV installatie. Mooi dat men hier mikt op energie-efficiëntie door simultaan warmte en stroom op te wekken en zo tonnen energie en CO2 te sparen. Ook het Forensisch Psychiatrisch Centrum wordt uitgerust met een NSA van EVW.

Op de valreep schaarde Sint Augustinus uit Wilrijk zich nog bij dit lijstje. Voor hen schieten we nu enthousiast uit de startblokken met de bouw van 2 warmtekrachtkoppelingen.

De naam van uw instelling nog niet teruggevonden? Ons sterke EVW team staat klaar om de energiebehoeften van uw organisatie correct, innovatief, deskundig en betrouwbaar in te vullen, vele jaren lang.